Kunstnagels

Nagelversteviging en verlenging is tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel vrouwen willen graag verzorgde handen en mooie nagels en daarvoor is de stap naar een nagelstudio zo gemaakt. Door middel van acryl of gel worden je nagels verlengd tot een voor jou mooie en handige lengte.

Als je geen verlenging wenst dan is een versteviging van je natuurlijke nagels een prima optie. Dit is mogelijk met gel lak, gel en acryl.

Voor deze behandelingen geldt dat er, voorafgaand aan de behandeling, een kort intake gesprek en nagel/ huid analyse plaatsvindt om de juiste behandeling uit te kunnen voeren. Uiteraard worden de wensen van de klant ook besproken.

Voor elke klant ligt er een persoonlijke vijlen set op naam in de salon. Dit i.v.m. de hygiëne en om eventuele kruisbesmetting te voorkomen. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met producten van zeer goede kwaliteit en er worden nog regelmatig trainingen gevolgd om bij te blijven in trends en technieken.

Behandelingen zijn op afspraak en via mail en/of telefonisch te bespreken. Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden laat dan een berichtje achter dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

Verzorging en aandachtspunten

Het is wel van belang dat je als klant ook mee helpt aan de zorg voor mooie nagels. Als je kiest voor een nagelversteviging of nagelverlenging dan wordt van je verwacht dat je thuis je nagels en handen ook in goede conditie houdt, denk bijvoorbeeld aan nagelriem olie en handcrème.

Wanneer je een nagel breekt of lucht onder de nagels hebt, neem dan contact op voor een afspraak zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Zeker in de warme zomermaanden kan een los zittende nagel zorgen voor problemen...bacteriën doen het helaas goed in een vochtige warme omgeving en dat is in dat geval misschien onder de kunstnagel. Ook wanneer je irritatie opmerkt op de huid, rondom de vingernagels, doe je er goed aan om contact op te nemen want je kan in dat geval allergisch zijn voor de producten. Gel en acryl bevatten beide acryllaten die voor een allergie kunnen zorgen. De nagels dienen in dat geval direct te worden verwijderd. Dit is gelukkig uitzonderlijk maar het komt wel voor.