Kunstnagels

 

Nagelversteviging en verlenging is tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel vrouwen willen graag verzorgde handen en mooie nagels en daarvoor is de stap naar een nagelstudio zo gemaakt. Door middel van rubberbase of gel worden je nagels gelakt of verlengd. Samen bespreken we welke lengte gewenst en handig is met werk, sport, etc.

Als je geen verlenging wenst dan is een versteviging van je natuurlijke nagels een prima optie. Dit is mogelijk met rubberbase of gel.

Voor deze behandelingen geldt dat er, voorafgaand aan de behandeling, een kort intake gesprek en nagel/ huid analyse plaatsvindt om de juiste behandeling uit te kunnen voeren. Uiteraard worden je wensen ook besproken.

Voor elke klant ligt er een persoonlijke vijlen set op naam in de salon. Dit i.v.m. de hygiëne en om eventuele kruisbesmetting te voorkomen. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met producten van zeer goede kwaliteit en er worden nog regelmatig trainingen gevolgd om bij te blijven in trends en technieken.

Behandelingen zijn op afspraak en via mail te bespreken. Het handigst voor mij om gedurende de dag te beantwoorden.

 

Verzorging en aandachtspunten

Het is wel van belang dat je als klant ook mee helpt aan de zorg voor je mooie nagels. Als je kiest voor een nagelversteviging of nagelverlenging dan wordt van je verwacht dat je thuis je nagels en handen ook in goede conditie houdt, denk bijvoorbeeld aan nagelriem olie en handcrème.

Wanneer je een nagel breekt of lucht onder de nagels hebt, neem dan contact op voor een afspraak zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Zeker in de warme zomermaanden kan een los zittende nagel zorgen voor problemen...bacteriën doen het helaas goed in een vochtige warme omgeving en dat is in dat geval misschien onder de kunstnagel. Ook wanneer je irritatie opmerkt op de huid, rondom de vingernagels, doe je er goed aan om contact op te nemen want je kan in dat geval allergisch zijn voor de producten. Gel en acryl bevatten beide acryllaten die voor een allergie kunnen zorgen. De nagels dienen in dat geval direct te worden verwijderd. Dit is gelukkig uitzonderlijk maar het komt wel voor.